R-ohjelmointi.org

Tilastotieteellistä ohjelmointia R-kielellä

R-syntaksin korostus

Tämä blogi rullaa WordPressin päällä, ja olen jo pitkään haikaillut R koodin syntaksikorostuksen (syntax highlight) perään. Olen käyttänyt koodiesimerkeissä Perl-tyylistä syntaksin korostusta, mutta tämä ei aina ole näyttänyt hyvältä R-koodin päällä. Nyt R koodin syntaksikorostus on saatavilla wp-syntax pluginiin, kiitos siitä kuuluu Tal Galilille. Päivitin muutamia vanhjoa postauksia käyttämään R-tyylistä korostusta. Mainiota!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>