R-ohjelmointi.org

Tilastotieteellistä ohjelmointia R-kielellä

Skriptiarkisto

Olen jo pitkään pitänyt skriptiarkistoa eri ohjelmointikielillä kirjoitetuista hyödyllisistä skripteistä. Osa näistä on itse kirjoittamiani, osa verkosta löydettyjä. Arkistoni koostuu kansioista, joista jokainen on dedikoitu eri ohjelmointikielelle. Kansio, kuten esim. Perl_skriptit, pitää sisällään yksinkertaisia teksitiedostoja, joissa jokaisessa on yksi skripti, joka suorittaa yhden tai useamman tehtävän. Arkistoni pitää sisällään tätänykyä kansiot seuraaville kielille: awk, latex, Perl, PowerShell, Python, R, SAS, Sed, SQL (SQL Server), VBA, Win CMD. Tämän päälle on vielä ohjekansiot ohjelmille kuten Excel, Powerpoint, Project Server, ImageMagick jne.

Skriptejä tulee lisää viikottain arkistoon, ja on hyödyllistä, että omilta koneilta pääsee ajantasaiseen arkistoon aina kiinni. Mietin ratkaisua jonkin aikaa kunnes löysin sovelluksen nimeltä Dropbox. Ohjelma tarjoaa 2gb tilaa tiedostoille ilmaiseksi ja ohjelma synkkaa tiedostot verkkopalvelimen kautta kaikille jaossa oleville koneille. Eri koneissa voi olla eri käyttöjärjestelmä. Olen käyttänyt ohjelmaa nyt kolmella koneella pari viikkoa, ja se tuntuu todella hyvältä. Suosittelen kokeilemaan.

Miten Sinä säilöt hyödylliset skriptisi?


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *