R-ohjelmointi.org

Tilastotieteellistä ohjelmointia R-kielellä

R-kielen perusteet -kirja

Työstin muutama vuosi sitten melko laajaa suomenkielistä R-opasta, mutta työ jäi kesken. En ole ehtinyt päivittämään käsikirjoitusta viimeiseen kahteen vuoteen, mutta tarkoituksenani on julkaista se jossakin muodossa päivitettynä tulevaisuudessa.

Julkaisen joka tapauksessa nyt parin vuoden takaisen käsikirjoitusversion (R-kielen_perusteet_2010-04-14) PDF-muodossa alla mainitulla CC-lisenssillä.

Käsikirjoitus sisältää varmasti virheitä, epätarkkuuksia ja turhan laajoja yleistyksiä, ja tällä alustuksella vastuu mahdollisista käytön aiheuttamista virheistä siirtyy lukijalle. Toivottavasti teoksesta on kuitenkin hyötyä!

Creative Commons -lisenssi
Tämän teoksen käyttöoikeutta koskee Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-JaaSamoin 3.0 Muokkaamaton -lisenssi.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *